شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید

بلاگ

استانداردهای DIN برای پینهای فنری
استانداردهای DIN برای پینهای فنری
استانداردهای DIN برای پینهای سوراخدار(پین های Clevis)
پین های Clevis به پین  هایی گفته میشود که برای نگه داشتن قطعات نیاز به یک Cotter pin (مفتولی که از سوراخ پین عبور میکند) دارند. پین های Clevis در یک سر دارای گل و در سر دیگر دارای یک سوراخ هستند که در آن سوراخ Cotter pin مناسب قرار میگیرد. پین های Clevis دارای انواع مختلفی هستند و استفاده های مختلفی نیز دارند. برای مثال برخی از آنها دارای چند سوراخ در بدنه خود هستند که به آن پین های Clevis قابل تنظیم گفته میشود. این پین  ها به صورت استنلس استیل 316و 304 عرضه میشوند. پین های سوراخ دار در استاندارد های آلمانی در ابعاد متنوع تولید میشوند که در این میان استاندارد DIN1434 از همه پرکاربرد تر است. این پین بیشتر از فولاد کربنی تولید میشود که با پوشش های گالوانیزه سرد و کالوانیزه گرم و زاج کاری یا داکرومات به بازار عرضه میشوند. سوراخ روی این پین ها و Cotter pin این اعتماد را ایجاد میکند که  پین  از جای خود خارج نشود و نلغزد. این پین  ها در انواع صنایع مورد استفاده قرار میگیرد من جمله صنایع پزشکی و صنایع سبک و همچنین در ماشین سازی و ادوات کشاورزی. تولید پین های سوراخ دار به روش فورج گرم و فورج سرد امکان پذیر میباشد. در  صورتی که متریال پین نرم باشد آن را به وسیله فورج سرد و در صورتی که متریال سخت و سایز پین بزرگ باشد آن را به روش فورج گرم تولید میکنند. سوراخ کاری روی پین به وسیله دریل های مخصوص انجام میگیرد که سوراخ به صورت دقیق از وسط مفتول عبور کند. 
استانداردهای DIN برای پینهای مخروطی
پین های مخروطی نوعی پین هستند که یک سر آن از سر دیگر آن بزرگ تر است و وقتی روی کار بسته شوند باعث اتصال محکم می شوند. به عبارتی استفاده از پین های مخروطی با عث محکم شدن اتصالات می شوند.اتصالات باید از نوعی باشد که دیگر نیاز به باز کردن آن نباشد.شکل مخروطی آن باعث میشود بعدا از فرو رفتن در محل اتصال لغزش ایجاد نشود و پین از محل اتصال خارج نشود.پین های مخروطی در کار های مختلفی استفاده میشوند و ابعاد متنوعی دارند که بسته به کاربرد آنها متفاوت است.جنس پین های مخروطی عموماً از فولاد های کربن دار ، استنلس استیل A2 , A4 و مونل (فولاد گرم کار)و اینکونل است که هر یک کاربرد های مخصوص خود را دارد. پین های مخروطی گاهاٌ در یک سر آن دنده دارد که این دنده رزوه نامیده میشود. کاربرد این رزوه برای ثابت نگه داشتن پین در محل مصرف میباشد. پر مصرف ترین پین مخروطی DIN 1 میباشد. این پین در صنایع ایران در ابزار های دقیق مورد استفاده زیادی دارد. این نوع پین ها به روش های گوناگونی تولید و به بازار مصرف عرضه میشوند که یکی از آنها روش تراشکاری مفتول آلیاژی میباشد. روش های صنعتی مرقون به صرفه تری برای تولید پین های مخروطی وجود دارد که در کارخانه های مجهز از آن استفاده میشود.  پین های مخروطی خودرنگ هستند و آنهارا هیچ گونه پوشش محافظ نمیدهند مثلا این پین ها گالوانیزه سرد نمیشوند. امکان دارد که این پین ها جهت زیبایی ظاهری زاجکاری شوند.قطعاتی که به وسیله پین های مخروطی بهم متصل میشوند از نوع قطعات دقیق مکانیکی بوده که برای اتصال از این نوع پین استفاده شده است. قیمت این پین ها نسبت به سایر پین های فلزی کمی بیشتر میباشد چرا که روش تولید آنها هزینه بر هست . تی تی بولت امکان تهیه این پین ها را از کشور های صنعتی دارد و همچنین امکان تولید این پین به وسیله دستگاه های CNC در تی تی بولت مقدور میباشد. برای سفارش با ما تماس بگیرید.
استانداردهای DIN برای پینهای استوانه ای
پین های استوانه ای از جمله پین  های ساده و پرکاربرد در صنعت محسوب میشوند. این پین  ها بیشتر از جنس استنلس استیل 316 , 304 تولید میشوند. این پین ها عموماً تحت فشار کار میکنند. در پمپ های هوا و پمپ های روغن و سیستم های هیدرولیک به وفور یافت میشوند. به این خاطر که این پین ها اتصال دقیق و محکمی ایجاد میکنند در قطعات ظریف صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند. پین های استوانه ای فشار های برشی را تحمل میکنند و در جا هایی که کشش وجود دارد کاربردی ندارد.  پین های استوانه ای خم یا کج نمیشوند . درصورت وارد شدن فشار بیش از حد، پین در محل اتصال و مفصل شکسته میشود. به همین دلیل این پین ها به پین های خشکه معروف هستند و در موقع انتخاب و خرید پین به این موضوع باید دقت شود. پین های استوانه ای به روش های گوناگونی تولید و به بازار عرضه میشوند. ابتدا مفتول مورد نظر در دستگاه کشش مقداری کشیده میشود تا مفتول به طور دقیق اندازه قطر لازم را به دست بیاورد سپس به وسیله دستگاه های برش دقیق، به طول مورد نظر بریده میشود و بعد از آن دو سر پین کونیک میگردد و بنا بر متریال مورد استفاده شده در تولید پین عملیات حرارتی مناسب روی آن صورت میگیرد. پین ها در بسته بندی مناسب روانه بازار مصرف میگردند. در این میان پین هایی که مصرف آن خاص و محدود  است باید توسط تولید کننده تولید گردد. تی تی بولت توانایی تولید انواع پین های استوانه ای را دارد که شما میتواند با مشاوره و ثبت سفارش به محصول مورد نظر خود دست پیدا کنید.
استانداردهای DIN برای پینهای چاکدار
پین های چاکدار معروف به اشپیل از دسته پر مصرف ترین پین های بازار است. اشپیل ها درون سوراخ برخی از پیچ های قفلی و حتی پین های سوراخ دار مورد استفاده قرار میگیرد. پین های چاکدار بعد از قرار گرفتن در قطعه سر های آن به طرفین  خم میشود لزا این پین ها یک بار مصرف میباشند و بعد از باز شدن بازیافت میشوند. پین های چاکدار در سایز های متفاوت تولید و به بازار عرضه میشوند. روش تولید این پین ها به این شکل است که ابتدا مفتول مورد نظر به صورت سطح مقطع نیم دایره شکل داده میشود و سپس به وسیله دستگاه های اتوماتیک در اندازه های استاندارد برش داده میشوند. اشپیل ها برای فشار های کششی طراحی نشده ایند و عموماً فشار  های برشی را تحمل میکنند. این اشپینل ها جهت قفل کردن پیچ و مهره های حساس صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند. جنس این پین ها عموماً از جنس آهن نرم میباشد. جنس پوشش پین های چاکدار گالوانیزه سرد و یا داکرومات و یا زاج کاری است. تولید اشپیل تکنولوژی خاصی لازم ندارد و به وسیله ابزار های ارزان قیمت قابل تولید میباشد. این قطعه کوچک در صنعت نقش بزرگی را ایفا میکند دستگاه هایی که دارای لرزش هستند و احتمال باز شدن پیچ و مهره ها در آن وجود دارد را ایمن میکند.اصلی ترین استاندارد پین های چاکدار استاندارد DIN 94 میباشد. این استاندارد از سایز 1mm تا سایز 13mm در بازار موجود میباشد. پین چاکدار ضریب اطمینان اتصالات را بالا میبرند. در دستگاه های که اتصالات پیچ و مهره ای در دور دست قرار دارند را تبدیل به یک اتصال امن میکنند.
استانداردهای DIN برای پین ها
استانداردهای DIN برای پین
استاندارد های DIN برای واشرهای فنری بشقابی
واشر های فنری بشقابی، قطعه فلز های حلقوی هستند که سطح آنها محدب است و به همین علت خاصیت فنریت دارند و به آنها واشر های بشقابی فنری گفته میشود. واشر ها برای محکم بسته شدن و اتصالات و تقویت پایداری اتصال استفاده میشود. بسته به کاربرد هر واشر شکل و طرح آنها متفاوت است. برای مثال واشر های دنده دار به گونه بهتری از لغزش اتصال جلوگیری میکند. واشر های فنلری روش های تولید متنوعی دارند که یکی از آنها میتواند برش دادن قطعات دایره ای از ورقه مورد نظر و پانچ کردان  آن ها باشد. پرکاربرد ترین استاندارد این واشر ها DIN6796 و Din6908 میباشد. جنس متریال آنها از فولاد فنری و استنلس استیل A2 , A4 است. این واشر ها در گرید های 8.8 , 10.9 استفاده میشود. سایز اسمی آنها از 2mm تا 31mm است.سایز اسمی به معنای قطر دهانه واشر است. برخی از استاندارد های این واشر دقت بیشتر در تولید دارند و علاوه بر قطر دهانه و قطر کل نیاز به ضخامت هم دارند. برای نمونه میتوان به DIN2093 اشاره کرد. آبکاری این واشر ها اصولا از جنس داکرومات و گالوانیزه است. تی تی بولت قادر به تامین واشر های شما با متریال و آبکاری مورد نظر شما میباشد.
استاندارد های DIN برای واشرهای تخت ساده
واشر های تخت ساده از نوع واشر های ابتدایی میباشد. این واشر ها در اکثر صنایع مورد استفاده قرار میگیرند. واشر های ساده با قطر و ضخامت های گوناگون عرضه میشود. مهم ترین پارمتر های اندازه گیری واشر های ساده قطر سوراخ داخلی و قطر دایره بیرونی و ضخامت واشر است. علوه بر این ابعاد فیزیکی جنس واشر نیز مهم میباشد. واشر های ساده با پوشش های گالوانیزه گرم و گالوانیزه سرد و داکرومات و پوشش زاج و کروم قابل تهیه هستند. در نگاه اول واشر های ساده به نظر بی مصرف دیده میشود اما همین قطعه ساده اتصال پایداری را ایجاد میکند. فرض کنید سطح مقطع مورد استفاده نسبتاً کم باشد شما به وسیله یک واشر مناسب میتوانید نیروی وارده از طرف مهره را روی سطح کار پخش کنید تا فشار وارد بر سطح کاهش یابد. بعضی از واشر ها که از جنس فولاد خشکه میباشد در کاربرد های ساختمانی بسیار مورد استفاده هستند که یکی از آنها واشر DIN 6916 میباشد. این واشر در بین واشر های تخت ساده بسیار پرکاربرد است. که در مصرف عامیانه از آن به نام واشر HV یاد میشود. امروزه همانند استاندارد های DIN کشور چین استاندارد های مشابه ای تبعین نموده است که شما برای خرید این محصولات میتوانید از استاندارد های چینی هم بهره ببرید. روش تولید واشر های تخت ساده تقریباً ساده است به این صورت که فلز مورد نظر را که یک ورق مناسب برای تولید واشر است را زیر دستگاه پرس وارد کرده و به صورد حلقوی برش میزنند. سپس پوشش مناسب به واشر ها داده میشود و روانه بازار میشوند. در جدول زیر شما طیف وسیعی از واشر های تخت ساده را مشاهده میکنید.
استاندارد های DIN برای واشرهای فنری
واشر های فنری از واشر های ساده کارآمدی بیشتری دارند این واشر ها علاوه بر بخش نیروی حاصل از بسته شدن پیچ روی مهره، باعث سخت تر باز شدن پیچ و مهره میشوند. این واشر ها اغلب از جنس فولاد خشکه تولید میشوند. همچنین جهت تابش واشر برای پیج های راستگرد با پیچ های چپگرد متفاوت میباشد به این معنی که اگر شما بخواهید برای پیچ های چپگرد از واشر فنری استفاده کنید باید واشر های فنری مناسب پیچ های چپگرد تهیه کنید. این یک نکته مهم در انتخاب مهم در انتخاب واشر های فنری میباشد. بعد از انتخاب صحیح جهت پیچش واشر حتماً باید از واشر های استاندارد با متریال مناسب استفاده کنید. اگر خرید شما عمده و حساس باشد حتماً باشد از خریدار گواهی نامه فنی تولید واشر را دریافت کنید. منظور از گواهی نامه فنی همان ستریفیکیت کارخانه میباشد. که به صورت کپی در اختیار خریدار قرار میگیرد. بعد از خرید واشر و حمل آن به انبار خود چند نمونه انتخابی را به آزماشیگاه بفرستید تا کیفیت مکانیکی و متریال آن تایید شود. در غیر این صورت از این محصول استفاده نکنید چرا که واشر های فنری از قطعات حساس یک مجموعهه مکانیکی میباشد که اهمال کاری در مصرف آن موجب خسارت های سنگین مالی میشود. چرا که واشر های فنری در محیط هایی که لرزش مکانیکی وجود دارد استفاده میشود و اگر کیفیت واشر فنری پایین باشد قطعا مهره توسط لرزش باز شده و باعث آسیب زدن به کل مجموعه میشود. روش تولید واشر های فنری به این گونه است که ابتدا مفتول فولادی مناسب نورد میشود تا به صورت سطح مقطع مستطیل برسد. بعد از نورد شدن ان را دور میله ای با قطر مشخص میپیچند و به وسیله ی کاتر مخصوص آن پیچه فلزی را به صورت دایره برش میزنند و بعد از شکل دهی فیزیکی روی واشر را پوشش گالوانیزه ی گرم یا گالوانیزه سرد یا داکرومات یا زاج کاری میکنند.
استاندارد های DIN برای واشرهای فنری
واشر های فنری نوعی واشر صنعتی میباشد که درماشین سازی مورد استفاده فراوان دارد. در یک رنج فرکانس لرزشی این نوع واشر ها به خوبی عمل میکنند و باعث جلوگیری از باز شدن مهره  از روی پیج میشوند. به علت اینکه این واشر ها بیشتر در محیط های روغنی مورد استفاده قرار میگیرند پوشش زاج کاری دارند. در ایران از این نوع واشر در کاربرد های صنعتی استفاده میشود. تولید این واشر در ایران امکان پذیر است و توسط کارخانه های داخلی تولید میگردد. شکل موج دار آن باعت میشود بعد از بسته شدن این واشر نیروی معکوس در جهت باز نشدن مهره از پیچ ایجاد میکند. در بازار ایران عبارت واشر فنری به اشتباه برای واشر های قفلی به کابرده مشود که باید به این موضوع دقت کنیم که واشر های فنری همان واشر های موجی هستند که با واشر های قفلی تفاوت دارند. واشر های فنری از سایز 3mm تا سایز 36mm موجود هستند. جنس این واشر ها از فولاد های خشکه فنری است که باعث ایجاد حالت فنری در آنها میشود. این واشر ها از ورق های صاف تولید میشود که در یک پروسه پرس کاری تغییر شکل میدهند و به صورت فنری در می آیند. عموماً ضخامت این واشر ها کمتر از یک میلیمتر میباشد و هدف اصلی این نوع واشر ها جلو گیری از باشز شند مهره در یک رنج فرکانس مشخص میباشد. امروزه از این واشر ها به وفور استفاده میشود. استفاده از واشر های فنری ضریب اطمینان بالایی را به ارمغان می آورد. بعد از یک بار بسته شدن این واشر و باز شدن ان بهتر است از واشر جدید برای بار دوم استفاده کرد و واشر های قبلی را دور ریخت چون در مرور زمان خاصیت فنری واشر با سرد و گرم شدن کمتر میشود.