شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید

استانداردهای DIN برای پیچ و مهره های جوشی

مهره جوشی شش گوش همانطور که میدانیم کلا اقلام استانداردی که به آن لفظ جوشی متصل است دارای نقطه های برجسته ای است که محل های نقطه جوش است. یعنی اینکه با نزدیک شدن قطعه جوشی به وسیله دستگاه استادولدینگ به محل نصب به واسطه گذر جریان برق باعث ذوب شدن این قسمت های برجسته شده (به علت مقاومت الکتریکی فولاد) و با فلز مجاور خود اتصال دایم برقرار می کند و به هم می چسبند. حالا این اتصال به چه دردی میخورد خود داستان دیگری است. شما فرض کنید که در صنعت خودرو سازی در بخش بدنه اتوموبیل می خواهید چند بخش را به هم وصل کنید. بخش هایی وجود خواهد داشت که فقط از یک طرف آچار خور دارد و شما فقط به یک طرف قطعات دست رسی دارید. پیچ ها و مهره ها و پین های جوشی شما را موفق می کند تا بتوانید این اتصال را انجام بدهید.

استانداردهای DIN برای مهره های جوشی - Weld Nuts

مهره جوشی

 

مهره جوشی ساده یا مهره جوشی نافی دار برای اتصال مهره با سطح فلزی کار تولید شده که کمک فراوانی به تولید محصول می کند.

استانداردهای DIN برای پین های جوشی - Weld Pins

پین جوشی

پین جوشی هم کاربرد های خود را دارد. این نوع پین با جوش شدن روی سطح کار باعث می شود اتصالات دایم را برای محصول ایجاد کند.

 

استانداردهای DIN برای پیچ های جوشی - Weld Screws

پیچ جوشی

پیچ جوشی هم استاندارد دیگری است که در محل خود به وسیله دستگاه مخصوص جوش می شود و بعد قطعه دیگر و مهره بر روی آن سوار می شود.

استانداردهای DIN برای استاد جوشی - Weld Studs

استاد جوشی

استاد جوشی هم در رده پیچ جوشی پرکاربرد است و این پیچ روی کار به وسیله دستگاه پیچ جوش یا دستگاه استادولدینگ روی صفحه یا قطعه مورد نظر جوش می شود و مورد استفاده قرار می گیرد.